top of page

HDHL eerste bijeenkomst bij 2Samen

Op 19 mei 2022 was de eerste 'echte' bijeenkomst van de initiatiefgroep. Daarvoor was er vanwege Corona wel al veel online via Teams aan het manifest gewerkt.

Van kinderopvang tot hoger onderwijs: het hele onderwijsveld, bibliotheken én leesbevorderingsinstanties hebben zich inmiddels aangesloten bij het Leesoffensief 'Heel Den Haag leest'.


Op 19 mei 2022 vond alweer de zevende bijeenkomst van de Kerngroep plaats, voor het eerst fysiek, te gast op de prachtige locatie van Kinderopvang 2Samen.


Den Haag staat klaar om de handen ineen te slaan voor meer #leesplezier. Een kwartier lezen per dag bezorgt je 1000 nieuwe woorden per jaar. Daarnaast leert lezen je te verplaatsen in de ander, om te gaan met emoties en je te verdiepen in andere culturen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opsommen van de verrijking van lezen. Het wordt dus hoog tijd voor het Leesoffensief! Doe je ook mee?Op de foto staan Marjolein Kool, Rosa Rupert, Maïté Gomez, Marijke de Jong, Annemieke Weber, Liesbeth Bouman, Geert-Jan Davelaar, Edward Severin, Elsien Bron-Smit, Janneke Kelter, Armand Kramer van de organisaties ROC Mondriaan, Kinderopvang 2Samen, De Fontein, De Haagse Hogeschool, Maris College, Probiblio en Bibliotheek Den Haag.

bottom of page