top of page

Feestelijk Leesjaar geopend tijdens de Week van Lezen en Schrijven

Samenwerking tussen Mondriaan School voor Business Support en de Bibliotheek Den Haag met vanaf dit schooljaar een gratis bibliotheekpasje voor alle nieuwe studenten.

Alle studenten van de Mondriaan School voor Business Support gaan aan de slag met lezen. Tijdens de Week van Lezen en Schrijven, op vrijdag 9 september, werd in de Bibliotheek Schilderswijk met alle nieuwe studenten van de ROC Mondriaan School voor Business Support (MBO niveau 2 en niveau 3) feestelijk het Leesjaar geopend. De school is namelijk een samenwerking aangegaan met de Bibliotheek Den Haag, waardoor vanaf dit schooljaar alle nieuwe studenten een gratis bibliotheekpasje krijgen (normaal moet je er als je 18+ bent voor betalen). En wat is een beter moment om dit LEESfeestje te vieren dan aan de start van de Week van het Lezen en Schrijven?
Tijdens dit feestelijke evenement werden feestelijk de eerste pasjes uitgereikt en kregen de studenten workshops van bekende professionele Spoken Word artiesten: Gershwin Bonevacia, Kay Slice, Sjaan Flikweert en Gino van Weenen enthousiasmeerden de studenten voor verhalen, poëzie, lezen en schrijven.


De samenwerking tussen ROC Mondriaan en de Bibliotheek Den Haag is een eerste voorbeeld van de samenwerkingsinitiatieven die uitgerold worden binnen het initiatief Heel Den Haag Leest. Alleen samen brengen we het leesplezier (terug) in Den Haag!


bottom of page