top of page

Meesters- en juffenavond bij Heel Den Haag Leest-partner Paagman in de Fred

26 jan. 2023

donderdag 26 januari 2023

Donderdag 26 januari organiseert Paagman om 17:00 uur een speciale avond voor alle meesters en juffen uit Den Haag, Delft en omstreken. Leesspecialist Eelke Westerduin zal tijdens de meesters- en juffenavond een training vol praktische tips geven. Want hoe ziet een positieve leesopvoeding er eigenlijk uit? En wat zijn goede boeken voor een kind? Sluit je aan bij het leesoffensief!

Heel Den Haag Leest-partner Paagman roept alle basisschoolleerkrachten op om in 2023 aan de slag te gaan met boekpromotie in de klas om zo van elk kind een lezer te maken. Leesspecialist Eelke Westerduin is leerkracht van groep 4 en geeft trainingen aan ouders/scholen, waarin ze het belang van goed kunnen lezen uitleg én inspiratie geef om hier thuis of op school met kinderen mee aan de slag te gaan. Want hoe ziet een positieve leesopvoeding er eigenlijk uit? En wat zijn goede boeken voor een kind? Eelke Westerduin zal tijdens de meesters- en juffenavond een training vol praktische tips geven.


Aanmelden

De meesters- en juffenavond is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u zich melden bij het evenement waarna u een zitplaats toegewezen krijgt.


Programma

- Leesspecialist Eelke Westerduin vertelt over boekpromotie in de klas en het stimuleren van een (voor)leescultuur binnen het gezin

- Uitleg over de verschilende manieren waarop Paagman wat voor jouw school kan betekenen

- Persoonlijk boekenadvies door onze kinderboekenexperts


Speciaal voor juffen en meesters tijdens deze avond

- Homemade lemonade

- Paagman op school jaarkalender 2022-2023


Meld je aan via deze link: Meesters- en juffenavond bezoeken? Evenement 26 januari 2023 | Paagman


Donderdag 26 januari 2023 17:00 uur

Paagman vestiging Fred (Den Haag)

Toegang gratis, aanmelden gewenst

bottom of page