top of page

Leesconferentie van Heel Den Haag Leest

16 feb. 2023

donderdag 16 februari 2023

De eerste ‘Heel Den Haag Leest’-conferentie wordt hét evenement voor meer leesplezier in de regio Haaglanden.

Donderdag 16 februari is de eerste ‘Heel Den Haag Leest’-conferentie. Speciaal voor de partners, betrokken onderwijsprofessionals en andere geïnteresseerden is er een inspirerend programma vormgegeven.

Vanaf 13.30 uur start dit leesfeest op de hoofdlocatie van de Haagse Hogeschool. Dagvoorzitter Hizir Cengiz opent om 14.00 uur de middag. Daarna laten we ons meenemen in het verhaal van kinderboekenauteur en illustrator Marit Törnqvist. Na een kort muzikaal intermezzo over de kracht van lezen volgt een blok Haagse best practices door leespartners die zich al bij Heel Den Haag Leest hebben aangesloten.

De middag wordt vervolgd met verschillende interessante workshops waaruit u op de dag zelf een keuze kunt maken.

Tijdens de borrel is vervolgens de mogelijkheid om hierover na te praten en zowel met de sprekers als de andere deelnemers te verbinden en kennis en ervaring uit te wisselen.

De borrel zal afgetrapt worden met een symbolisch tweede feestelijk tekenmoment van het ‘Heel Den Haag Leest’-manifest, onder leiding van onze dagvoorzitter, waar organisaties en instellingen die ná 1 november zijn aangesloten zich ook met een gezamenlijke handtekening officieel committeren aan de missie van Heel Den Haag Leest.

U kunt zich hier inschrijven voor deze inspirerende middag.

bottom of page